Bemutatjuk az Életszövő 2020-as kiadását!

Életszövő 2020

Megérkezett az Életszövő 2020, ami most már negyedik éve Neked és Rólad szól! A határidőnapló az eltelt évek tapasztalatai és a vásárlói visszajelzések alapján alakult folyamatosan évről évre, amely során mindig az volt a célunk, hogy megőrizzük a korábbi évek kiadványainak praktikus kivitelét, miközben folyamatosan újítunk, változtatunk, hogy még inkább kielégítsük vásárlóink igényét.

A 2020-as Életszövőben továbbra is teret hagytunk a naptár tulajdonos kreativitásának, hogy kedvére díszíthesse, matricázhassa a kiadványt, de akinek erre nincs igénye, akkor is egy teljes értékű, grafikában gazdag, de mégis letisztult, gondosan formatervezett határidőnaplót forgathat. A naptárhoz ismét jár az öröknaptár kiadvány, valamint számos kiegészítő. Az új kiadványban az arany színei mellett több szín csillogó változataival is kísérleteztünk, ám a legnagyobb változás az előlapot érinti, ugyanis az új kiadásban a korábbi cserélhető laminált előlapokat felváltotta a kemény borító!  Az alábbiakban pontokba szedve összefoglaltuk a legfontosabb jellemzőket:

 • Visszafogottan csillogó metálszíneket alkalmaztunk az elő- és hátlapon, a könyvjelzőn, az öröknaptáron, a matricás oldalakon és a mappán.
 • spirál ismét matt arany színt kapott.
 • Az elő- és hátlapot kemény borítóra cseréltük a korábbi években alkalmazott laminált elő- és hátlap helyett. Fontos tudni, hogy a 2020-as kiadás borítója éppen ezért nem cserélhető!
 • A határidőnapló olyan extra oldalakat tartalmaz, mint a bakancslistabevétel-kiadás tervezőelolvasott könyvekmegnézett mozifilmekajándékötlet tervező, négy különböző, bármilyen célra felhasználható jelölő naptár, azon kívül négyféle típusú jegyzet oldalból (sima, vonalas, négyzetes, pontozott) típusonként négy oldalt illesztettünk be.
 • Az idén külön is rendelhető jegyzet oldal csomag (5 db sima és 5 db vonalas), amely egyedi perforációja révén tetszőleges helyre illeszthető be a naptárba.
 • A bármelyik évben használható öröknaptárba nemcsak a születés- és névnapokat jegyezhetjük be, hanem a fontosabb telefonszámokat, címeket és e-mail címeket is.
 • Kényelmes, nagy arany színű spirált használtunk, hogy könnyedén lehessen lapozni az Életszövőt.
 • hagyományos irodai papírnál közel kétszer vastagabb, jól írható felületű oldalakra nyomtattuk ismét a naptárat.
 • 8 matricás oldalt adunk, hogy még kényelmesebbé és élményszerűbbé varázsolja a naptár használatát. A matricák többségének méretét természetesen ebben a kiadásban is a határidőnapló rész mérete szerint alkottuk meg, így valamennyi matrica jól beilleszthető az egyes napok rubrikáiba.
 • A tavalyi zippzáras tasakot az idén simítózáras tasak váltotta fel, hogy a kemény borítóba ne tehessen kárt a vastag zippzár. 
 • Az eddigi motiváló idézeteket most felváltják a motiváló feliratos rajzok, de a színező oldalak változatlanul megtalálhatók az új kiadásban.
 • A tavalyihoz hasonló módon az idén is kérhető testre szabható, személyes üdvözlőkártya, amelyet ingyenesen biztosítunk minden Életszövő 2020 határidőnaplót rendelőnek, ehhez csupán a külön termékként feltüntetett üdvözlőkártyát testreszabás után ugyanúgy be kell tenni a kosárba, mint bármelyik másik terméket.
 • Az eddigi hagyományainknak megfelelően a 2020-as Életszövő is tartalmazza az ünnepnapokat, a munkanap átcsoportosításokból adódó munkarend változásokat, csillagjegyeket, holdfázisokat, a téli és nyári időszámítás kezdetének dátumait, az évszakok kezdőnapjait, valamint a névnapokat.

 

OLVASS MÉG TÖBB INFÓT ITT!

Vélemény, hozzászólás?