#azénéletszövőm

 

Tölts fel fényképet az Életszövődről használat közben az Instagramra #azénéletszövőm és #életszövő hashtagekkel (mindkettővel) (társaságodban, mások társaságában, különböző élethelyzetekben, tanulás közben, iskolapadon, könyvek között, a reggeliző asztalon, konditeremben, kávé vagy süti mellett, szabadban, az ingyenesen letölthető kiegészítő lapok mellett, nyitott vagy csukott állapotban, stb.), a lényeg, hogy felismerhető legyen, hogy egy Életszövő vagy annak egy részlete látható a fotón.

A feltöltéssel automatikusan egy (már Életszövő tulajdonosok számára indított) nyereményjátékon veszel részt, amely csaknem két hónapig, 2018. január 16. 16:00 és 2018. március 11. 16:00 között tart. A nyereményjátékot az általunk legötletesebbnek ítélt kép/képek nyerik. Tölts fel több képet, hogy növeld az esélyeidet! Összesen 8 alkalommal, minden hétvégén, vasárnap 20 órakor történik az eredményhirdetés az Instagramra posztolók közül, amelyet ezen a weboldalon hirdetünk ki. Tehát 8 alkalommal van esélyed nyerni! Nyereményként minden héten különféle hasznos kiegészítőket sorsolunk ki az Életszövődhöz!

Nem vagy fent az Instagramon? Semmi gond! Kattints ide és töltsd fel nálunk a képet (max. 3 MB méretig), majd mi (pár órán belül) kiposztoljuk az Instagramra! Figyelem! A feltöltéshez regisztrálnod kell az oldalon! A nyereményjáték részletei, szabályzata itt érhető el!

Várjuk a fotókat! 😉


Az #azénéletszövőm játék 8. nyertese (2018. március 11.): pilleszami

A nyertes fotó és a nyeremény:

 

 


Something is wrong.
Instagram token error.