A nők megőrülnek ezért a naptárért! Most felfedjük a titkot!

Életszövő - kreatív határidőnapló
[aps-counter theme=”theme-3″]

Ajándéknak is kiváló az Életszövő kreatív, stílusos határidőnapló, a naptarak.com internetes portál nyomtatott kiadványa. A stílusos, színes, A5-ös formátumú naptár kiadvány kiválóan helyettesíti az összes eddigi otthoni naptárat és az Életszövő-csomag gazdag kiegészítő tartalma miatt sok mást is! Aki kipróbálja, garantáltan nem fog csalódni! Aki eddig mobilos illetve on-line naptárakat használt, most biztosan meg fogja szeretni a papír alapú tervezést is!

 

Miért ilyen különleges az Életszövő?

A kiadvány megalkotói egyesítették 25 éves naptár szerkesztési és 15 éves DIY kreatív designer tapasztalataikat, amelynek eredménye lett az Életszövő határidőnapló.

A napló a nyomdai munkákon kívül igazi manufaktúra termék, valamennyi kiegészítője kézzel készült.

A kb. 180 oldalas kiadvány vízszintes heti elrendezésű határidőnapló, amelyben minden hónap elején havi naptár nézet is helyet kapott. Az oldalak elegendően vastagok ahhoz, hogy az írás ne üssön át a másik oldalra, ugyanakkor elég vékonyak a könnyű használathoz, amelyet a kényelmes ikerspirál kötés is biztosít.

A kiadvány elején a 2017-es naptár, a végén a 2018-as naptár is fellelhető. A hagyományos kiadványokhoz hasonlóan itt is jegyzet oldalakkal (vonalas, kockás, sima és pontozott) zárul a napló. A naptár természetesen tartalmazza a hetek számát, a névnapokat és az ünnepeket is!

A naptár részeken túl számos más érdekesség is található az Életszövőben:

  • Ami nagyon hasznosnak bizonyul majd minden nő számára, az a menstruációs jelölő naptár, ahol mindenki nyomon tudja követni saját ciklusát.
  • A naptár végére illesztett szabadságtervező naptár segít eligazodni a szabadnapok, kirándulások, utazások tervezésében.
  • Az egyetemisták és iskolások örömére két órarend oldal is belekerült a naptárba.
  • Motiváló idézetek és stresszoldó színező oldalak könnyítik meg a mindennapi rutint, erőt és lendületet adva.
  • A hátlap előtt irattartó mappa kapott helyet, amelyben egy mini kiadvány, az Öröknaptár került olyan ünnepek számára, amelyek évente ismétlődnek, hogy a következő évi Életszövőbe is átemelhessük őket!
  • A mellékelt spirálra fűzhető simítózáras tasak is hasznos kis kellék, minden apróságunkat belehelyezhetjük, ami az A6-os méretű átlátszó műanyag tasakba belefér. A tasakot persze nem üresen kapjuk, az ajándék kiegészítők egy része ide került: a spirálra fűzhető könyvjelző, ragasztócsíkkal ellátott spirálra fűzhető emlék őrzők, amelyekre ráragaszthatjuk egy kedves fotónkat vagy akár egy emlékezetes mozijegyet. Matricákat is találhatunk még itt, összesen 3×35 db-ot, smiley-s és különféle ikonos változatokat. Ezenkívül 6 db egyedi, tematikus matricás oldal van lefűzve a kiadvány részeként, melyek méretei éppen belepasszolnak egy-egy nap vízszintes elrendezésű celláiba.
  • A legérdekesebbet a végére hagytuk: a naptár előlapját cserélni lehet! Ha nem tetszik az előlap design-ja, egyszerűen lecserélhető a másik, ajándékba adott előlapra. Ha még ez sem lenne elég, a következő hónapokban a kiadó tervei között szerepel további stílusos előlapok forgalomba hozatala. Így tulajdonképpen teljesen testre szabhatjuk, saját stílusunk szerint alakíthatjuk Életszövőnket.

A Életszövő tehát határidőnapló, emlékőrző napló, jegyzetfüzet, órarend, szabadság tervező, menstruációs ciklus követő, színező kiadvány és irattartó egyben. Mindez belefér és stílusos, prémium, kézzel készült kivitelezése miatt bele is illik egy átlagos női táskába!

A manufaktúra munka miatt limitált számú Életszövő stílusos, kreatív határidőnapló csak webshopunkban vásárolható, amíg a készlet tart!

Az Életszövőről készült rövid videó itt, míg a termék oldala ezen a linken érhető el!

 

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.

Vélemény, hozzászólás?