Indul a Naptárak.com / Életszövő letölthető havi kalendáriuma

Kalendárium

2020 januárjától a Naptárak.com és az Életszövő összefogásával elindítjuk a két weboldal közös kalendárium-alapú rövid, A4-es papírra nyomtatható, hasznos kattintható linkeket is tartalmazó PDF állományú hírlevelét.

A 4-5 oldal terjedelműre tervezett kalendárium-hírlevél állandó és változó rovatokkal érkezik mindig az adott hónap aktualitásait bemutatva. Így megtalálható lesz benne az adott hónap: névnaptára, munkaszüneti napok, munkanap átcsoportosítások, holdfázisok, jeles napok, jelentősebb évfordulók és események, csillagászati eseménynaptár, nemzetközi ünnepek, asztrológiai napjegy-váltások, ezoterikus holdnaptár, népi időjóslás, a hónap aktuális naptári eseményeihez kötődő írások (pl. farsang eredete), végezetül különféle ajánlók (applikáció ajánló, YouTube és Podcast csatorna ajánló, weboldal / blog ajánló).

A havonta megjelenő kiadvány külön az Életszövő webáruházából letölthető termékként található majd meg. Az első, januári szám ingyenes, a februári, második számtól kezdődően az egyes kiadványok ára mindössze 99.- Ft, amelyet a webáruházban, kizárólag bankkártyával lehet kifizetni. A digitális kiadvány ezután letölthetővé válik, majd PDF-ként számítógépen, tableten vagy iPad-en, valamint kinyomtatva olvasható, postázásra nem kerül!

Reméljük, az Életszövő rajongók és a Naptárak.com olvasói hasznosnak találják a kezdeményezést, melynek kapcsán szívesen várjuk a visszajelzéseket, támogató és építő kritikát, további cikk- és témajavaslatokat, de várjuk az olvasók által naptár-naptártörténet-tervezés-időmenedzsment-feladatmenedzsment-határidőnaplók praktikus használata témakörében írt saját cikkeiket is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj az Életszövővel / Naptárak.com-mal és a kalendárium-hírlevéllel kapcsolatos újdonságokról, a legújabb számról!

A Kalendárium januári száma itt érhető el!

 

Vélemény, hozzászólás?