Életszövő: vajon megéri az árát?

Sokan kérdezitek, miért ilyen drága az Életszövő? Mi mindent lehetne venni ennyi pénzből! Igen. Pl. 185 db tojást, 35 kg fehér kenyeret, 2.5 kg marha hátszínt, vagy akár 1 kg füstölt atlanti lazacot. A naptár ára viszont már nem lenne elég egy középkategóriájú futócipő megvásárlásához, egy parfümhöz, egy jó minőségű napszemüveghez, de még egy divatosabb karórához sem. És jegyezzük meg, akad, aki egy átmulatott éjszaka során is megválik ekkora értékű fizetőeszköztől.

 

Nézzétek milyen szép Életszövő naptáram van.

A post shared by Me,Myself&I Blog (@myselfblog1) on

 

Mit tud ez a naptár, amiért ennyit kell fizetni?

Az Életszövő határidőnaplóval megtervezheted napjaidat, a hétvégét, az egész hetet, hónapot vagy akár az előtted álló évet!
Az Életszövő arra rendeltetett, hogy az esztendő 365 napján koptasd lapjait. Év végén vagy évek múltán pedig garantáltan kellemes kikapcsolódást, számos vidám pillanatot nyújt ha visszatekintesz mi is történt Veled az adott évben. Mindezt megkoronázza annak lehetősége, hogy a mellékelt emlékőrzők segítségével bármilyen számodra kedves apróságot beragaszthatsz a naptáradba (mozijegyet, cetliket, karszalagokat, belépőket, fényképeket).
Nemcsak egy egyszerű naptár az Életszövő, hanem a terveződ és a naplód, ami kiszakít az on-line világból és a kreativitásodat is kielégíti, fejleszti. Számtalan matrica teszi lehetővé az egyes napok feldíszítését, de egyéb kiegészítőkkel is lehet dekorálni a naptárt, amit akár az utolsó oldal mellett lefűzött, méretre szabott design tasakban is tárolhatsz.
Mindezt egy olyan csomagban kapod, ami egyedülálló: trendi grafikai tervezéssel, kikapcsolódást szolgáló színező oldalakkal, motiváló idézetekkel, névnapokat, ünnepnapokat, csillagjegyeket, óraátállítást és a munkaszüneti napok körüli munkanap átcsoportosításokat is tartalmazó heti tervező naptárral. A határidőnapló előlapjai cserélhetők, melyeket akár a saját neveddel is elláthatsz. A naptár további része az irattartó mappa, öröknaptár, simítózáras tasak, hét matricás oldal, 105 további emotikonos matrica, elasztikus pánt, spirálra fűzhető könyvjelző, fényképek és más kedves emlékek számára készített öntapadós emlékőrző, gemkapocs és 10%-os kupon a következő vásárláshoz.
Ha ajándékba szánod az Életszövőt – barátnak, barátnőnek, feleségnek, gyermekeknek – csomagolásra sem lesz szükséged, hiszen ajándékozásra alkalmas, egyedi tervezésű díszdobozban küldjük termékünket. Mindemellett saját üzeneteddel ellátott üdvözlőkártyát is kérhetsz a naptár mellé. A hazai piacon valóban nem szokványos a hasonlóan magas értékű határidőnapló. Amit nem lehet szó nélkül hagyni, hogy saját kezűleg, szívvel-lélekkel állítjuk össze az egyedi rendeléseket, és a határidőnapló számos kiegészítője is manufaktúramunkával készül.

Más területen lassan kezdünk hozzászokni, hogy a minőség bizony pénzbe kerül. A határidőnaplók terén eddig még nem volt jellemző a kimagasló minőség hazánkban. De aki egyszer megkapja az Életszövőt, és kézbe fogja ezt a csodát, érezni, látni és tapasztalni fogja, hogy ez a naptár bizony a határidőnaplók királynője – minőségét, megjelenését és kiegészítőit illetően is.

https://www.instagram.com/p/BcHzHzlB0D4/

 

Vélemény, hozzászólás?